Яна Клочкова повертається... спочатку на подіум

Минулого тижня в Донецьку, в басейні «Локомотив» олімпійська чемпіонка Яна Клочкова провела відкритий урок плавання для дітей.

Наша всесвітньо відома золота рибка розповіла юним спортсменам про свої тренування, показала кілька корисних вправ, а також спостерігала за запливами хлопців.

Після тренувань Яна Клочкова поспілкувалася з журналістами. На запитання, коли ж вона повернеться до офіційних стартів, відповіла, що, можливо, це буде в грудні, на відкритому чемпіонаті США. Планує українська плавчиня взяти участь і в Кубку світу, що незабаром стартує. Але все залежить від форми, яку вона матиме на той час. Яна прагне повернутися до тих результатів, які показувала раніше. За словами дівчини, вона відпочивала, але не забувала й про тренування. Клочкова впевнена, що нині має непогану спортивну форму.

До стартів на голубих доріжках олімпійська чемпіонка разом зі своєю черепахою у жовтні в Києві візьме участь у показі мод. Хоча Яна й сама непогано виглядала б на подіумі, але цього разу модне вбрання від відомої моделі й господарки бутику одягу для братів наших менших Маші Жулай демонструватиме її чотирилапа улюблениця.