Три кілометри оптимізму

Здавалося, знайдеться небагато охочих навіть «заради життя» виходити на старт недільного пробігу, проанонсованого як благодійна акція, спрямована на протистояння ВІЛ/СНІДу – погода видалася ж вельми несприятливою. Але ні, організатори таки мали потрібну масовість. Крім п’яти тисяч учасників пробігу, на головних вулицях було і чимало людей, які хотіли подивитися, а водночас і підтримати акцію. «Дати старт» бігунам прийшов сам міський голова Олександр Омельченко.

Основну кількість бігунів складала молодь. Трикілометровий маршрут проліг від майдану Незалежності до площі Льва Толстого. Що ж стосується найшвидших, тобто переможців, то ними, зрозуміло, стали професійні спортсмени.

Футболки учасникам пробігу і всім охочим продавали по 15 гривень, а всі виручені від проведення акції кошти підуть на лікування ВІЛ-позитивних людей. Тисячі людей на Майдані довели, що в нашій країні ті, хто потребує допомоги, не залишаться наодинці з бідою. Отже, недільний пробіг під каштанами можна назвати трьома кілометрами небайдужості й оптимізму.

Інф. «ВК»