Чорний список забруднювачів

Штаб підготовки міського господарства до опалювального сезону проводить регулярні виїзні засідання в районах столиці. Днями  об’їжджали Оболонський район.

Заступник голови Оболонської райдержадміністрації Віктор Артеменко рапортував, що графік підготовки Оболонського району до холодів буде виконано.  Нині до опалювального сезону підготовлено 95 відсотків будинків, відремонтовано фасади 36 будинків на суму 2 млн. грн., подавати тепло готові 91 відсоток бойлерних і всі без винятку котельні. Район заготовив також достатні запаси солі.

 Під час засідання начальник Головного управління комунального та готельного господарств і туризму КМДА Михайло Шпарик назвав місця, де вкрай погано збирають і вивозять сміття. Присутні наочно переконалися в цьому, подивившись слайди з пейзажами стихійних смітників. Серед інших до чорного списку потрапила і станція метро «Лук’янівська». Тут, за словами пана Шпарика, «Макдональдз» регулярно викидає сміття, що суперечить усім правилам гігієни. Через нестачу сміттєвих баків Контрактова площа також перетворюється на смітник.