Ромео та Джульєтта дадуть поради

Творче об’єднання «Середовище буття» за підтримки Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА проводить вистави соціального спрямування для студентів та школярів Києва, що є частиною програми із подолання шкідливих звичок молоді.

Вистава «Осінь» має на меті попередити про наслідки вживання наркотичних речовин, сформувати свідомі підстави для аргументованої відмови від пропозицій та вживання наркотиків. А також пропонує наочне знайомство з практичними технологіями виходу з кризових, безпорадних ситуацій. Про проблему дошлюбних статевих стосунків та пов’язаних з ними небезпек інфекційних захворювань чи вагітності серед підлітків організатори розкажуть за допомогою вистави «Ромео і Джульєтта».

19-20 вересня о 15.30 вистави «Осінь» та «Ромео і Джульєтта» пройдуть у Центрі культури Голосіївського району, що на проспекті 40-річчя Жовтня. 21 вересня – вистава «Осінь» у Національній Академії МВС України о 16 годині (Солом’янська пл.,1). А з 23 по 26 вересня обидві вистави о п’ятнадцятій можна буде побачити у Центрі культури Святошинського району (пр-т Перемоги, 112).