Святошинський «Темп»

На справжнє свято перетворилося вчорашнє відкриття оновленого стадіону «Темп» у Святошинському районі столиці. Він – єдиний, де грати у футбол можуть і дошкільнята, і ветерани спорту. Завдяки голові району Володимирові Мазепі та його однодумцям – підприємцям-спонсорам реконструювати «Темп» вдалося менш ніж за рік.

Юні спортсмени, котрі цілий день змагатимуться на стадіоні з міні-футболу, легкої атлетики, армреслінгу, гирьового спорту, настільного тенісу та кількох видів східних єдиноборств, аж скрикнули від захвату, коли до них вийшов Віталій Кличко. Він сказав, що «Темп» набув статусу спортивно-оздоровчого комплексу і це його основне призначення. «А ми з братом вдячні саме районним спортзалам і стадіонам, де тренувалися і загартовувалися, брали участь у змаганнях та олімпіадах, – сказав Віталій. – Завдяки цьому я в свої 34 і досяг успіху. Мене дуже радує, що керівництво столиці і району відроджує спортивні заклади, які так занепали у 90-ті роки минулого сторіччя».

На обновлений «Темп» прийшли також ветерани київського «Динамо» та олімпійські чемпіони Микола Петренко, Людмила Бобрусь, Олександр Борщевський, Микола Тарасевич і Тамара Довгаленко.

«Ми квапилися завершити реконструкцію стадіону до Дня фізкультурника, – сказав голова району Володимир Мазепа, – аби традиційні щорічні змагання відбулися у комфортних умовах. Нинішнього року ми вже відкрили три спортивні майданчики, на черзі – реконструкція ще одного футбольного поля на Південній Борщагівці. Шкода, що там не можна спорудити трибун».

Спортивне свято на оновленому стадіоні завершилося врученням юним переможцям, призерам і активним учасникам сотень цінних призів і грамот. Про це подбали спонсори, котрі завжди підтримують владу у добрих справах.