Читайте з насолодою

«Соняшник» – журнал для дітей, який може потішити і дорослих, бо цікавий для будь-якого віку. Дотепний, сучасний, яскравий, він також пізнавальний, розважальний, мудро-наївний: там панує світ казки, вигадки, цікавих історій – тобто ненав’язливої науки життя.

Кросворди й комікси, різноманітні конкурси, сторінка англійської мови, картинна галерея – все, як у тій рукавичці, поміщається на сторінках барвистого й усміхненого «Соняшника».

Нові цікаві пригоди

Вінницьке видавництво «Теза» випускає у світ серію «Пригодницька бібліотека». Свіже видання – нова книжка відомої письменниці Лесі Ворониної «Суперагент ООО» , куди увійшли детективні повісті «У пащі крокодила», «Таємниця підводного міста», «У залізних нетрях» і «Таємниця золотого кенгуру». Герой цих повістей – нездоланний Суперагент зі знаковим іменем Гриць Мамай. Він розплутує найзагадковіші злочини, перемагає найпідступніших ворогів і рятує світ від неминучої загибелі, викривши міжнародну терористку бабусю-ніндзя.

«Суперагент ООО» Лесі Ворониної – одне з трьох видань, які визнані найкращими Всеукраїнським рейтингом «Книжка року» у номінації «Дитяче свято».