Святі отці благословили

У актовий залі Дарницької РДА дітей-першокласників з багатодітних сімей вітали заступник голови райдержадміністрації Михайло Тарнай та духовні особи району.

Першачкам вручили 100 повністю укомплектованих шкільним приладдям ранців, які були придбані за благодійні кошти церков району. Малеча отримала по великій коробці цукерок та м’якій іграшці. В залі – любов і доброта, а в очах присутніх – радість та вдячність. Тож усі разом звернулися до Бога з молитвою, яку прочитав отець Всеволод – настоятель приходу Свято-Ольгинської церкви.

Із побажаннями віри, добра та любові звернувся також Голова духовної ради церков району Володимир Кунець – людина, яка має дванадцятеро дітей, 19 онуків та правнука. Володимир Якович прочитав уривки з Біблії і наголосив, що вчитися – це обов’язок кожного християнина, який слідує Божим заповідям.

ДО РЕЧІ

Цього року в Дарницькому районі до школи підуть 2470 першокласників. Іноваційною діяльністю в районі займаються 29 закладів освіти. 256 учителів району впроваджують в навчально-виховний процес 6 загальноміських експериментів. 1 вересня в Дарницькому районі відкрили басейн у школі № 315.