Вони обороняли Київ

На відзначення 64-ї річниці героїчної оборони Києва від фашистських загарбників у Голосіївському районі відбулася зустріч ветеранів.
Сивочолі колишні воїни відвідали Пояс бойової слави по лінії оборони столиці в 1941 році. Відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятників загиблих у боях, розташованих в районі, – до Меморіального комплексу на території Національного аграрного університету, доту № 210, пам’ятного знака «Гільзова святиня» в селі Віта Поштова та до пам’ятника в селі Кременище.

У покладанні квітів узяли участь ветерани, керівництво Голосіївської райдержадміністрації, депутати райради та громадськість.

Для гостей було організовано концертно-мистецьку програму за участю майстрів мистецтв та художніх колективів. Частували ветеранів у ресторані «Чумацький шлях».

Учасників оборони Києва, які за станом здоров’я не могли відвідати зустріч, Голосіївська райдержадміністрація забезпечила продовольчими наборами.

Враховуючи побажання ветеранів, райдержадміністрація організувала дводенну екскурсію для них до Свято-Успенської Почаївської лаври.