На дачу з комфортом

Нині у дачників – гаряча пора. Той, хто має за містом будинок і кілька соток землі біля неї, вельми переймається, як дістатися до своєї садиби. А надто ж – літні люди, пенсіонери, для яких зайві сто метрів обтяжливі. Та й у автобус чи маршрутку не завше втиснешся. Донедавна і члени садового кооперативу, що в Києво-Святошинському районі, до своїх «шести соток» добиралися від станції метро «Святошин» до перехрестя, а звідти – пішки.

– Коли молодшими були, – розповів читач «Вечірки» Володимир Шевченко, – могли за 20-25 хвилин дійти до дачі, а зараз і за півгодини не здолаємо цей шлях. Хвалити Бога, є ще люди, які піклуються про таких, як ми. І один із них – керівник ТОВ «Транс Групп» Валерій Корольов.

Саме завдяки його старанням нині курсують між станцією метро «Святошин» і Бучею та Ірпенем два автобусні маршрути. Сорок чотири кілометри «Ікаруси» і «ПАЗи» долають за 35 хвилин, а на добу роблять 50 поїздок.

І ще один дуже приємний факт: автопідприємство ні на копійку не підвищило ціни на квитки. Водій Михайло Номадзе (на знімку) сприймає вдячність пасажирів, як належне. Його завдання доставити їх до дачних ділянок швидко, з комфортом, безпечно.