Нещасливий коледж

Пожежа, яка два роки тому вщент знищила приміщення Педагогічного коледжу Головного управління освіти й науки Київської міськдержадміністрації при Київському національному університеті імені Т.Г.Шевченка, завдала не лише величезних матеріальних збитків. Тривале «квартирування» навчального закладу аж за сімома адресами по всьому Києву псує нерви викладачам і студентам і відчутно впливає на якість навчання.

Ще в листопаді 2003 року Київський міський голова підписав  розпорядження КМДА про будівництво нового навчального корпусу коледжу відповідно до угоди, укладеної між замовником будівництва (Оболонською райдержадміністрацією) та дочірньою структурою Київпроекту, творчою майстернею «Вісак». За рік, у листопаді 2004-го, розпочалося проектування нового навчального корпусу. У березні 2005-го проект мав бути готовим, а в квітні його мала розглянути міська містобудівна рада.

Однак проектні роботи безнадійно затяглися. Сподівання студентів, їхніх батьків і викладачів на те, що 2006-го, як планувалося, буде де навчатися, поки що марні.