Пиво з медом

«Пиво медом не зіпсуєш!» – так вважає український споживач. Так  думає і (що найважливіше!) так робить безумовний лідер вітчизняного пивного ринку – компанія «САН Інтербрю Україна». Особливі дріжджі, натуральний квітковий мед, високоякісні технології і на вітчизняному ринку з’являється ще одна новинка від ТМ «Чернігівське»  –  «Білий Мед».

Результати дослідження, проведеного компанією Consumer Insights Ukraine, довели – ідея створення «медяного пива» українцям сподобалася. Натуральний мед – живильний і корисний і з нефільтрованим пивом поєднується добре. Свої цілющі властивості він довів ще тоді, коли поставив на ноги знаменитого давньоруського богатиря – Іллю Муромця. За деякими припущеннями, тридцять літ і ще три роки просидів добрий молодець не в муромських лісах, а на Чернігівщині (на висілках легендарного міста Муромля). Ніколи б йому не піднятися й не встати на захист рідної землі, якби волхви не принесли богатиреві бадьористого і цілющого мед-пива...

Утім нефільтроване пиво «Білий мед» зварене не за стародавніми рецептами. Однак за своїми смаковими властивостями цей напій не поступається прадідівським. Півроку трудилися броварники «САН Інтербрю Україна» над створенням нового продукту. Його основою стали знамените «Чернігівське Біле» і натуральний золотавий мед, зібраний на найкращих лугах України. Пивовари переконані: «Новий бурштиновий напій знайде поціновувачів. Нові смаки компанії «САН Інтербрю Україна» «народжуються» після проведення відповідних досліджень за участю споживачів. Якщо дослідження засвідчать, що новий продукт удався, – ми одразу ж налагоджуємо його масове виробництво».