Інопланетний півень

Після кількох років таємничих натяків та відсутності нового творчого продукту, публічне життя розпочала Катя Чілі. Першим її кроком стала презентація макси-синглу «Півні».

І сама схожа на інопланетного півня, загадкова Катя Чілі вразила силою свого акапельного співу, екстравагантністю та професійністю нової програми. Над нею Катя працювала упродовж  трьох останніх років, переробляючи матеріал кілька разів.  Її музика не просто поєднує автентичний матеріал із традиціями електронної музики, тепер електроніка синтезує прадавні пісні. Свій новий стиль Катя окреслила як «етно-електро». Власне, слова у композиції «Півні» – народні. На диску вміщено також сім реміксів на неї, дует з Сашком Положинським «Понад хмарами» та відеокліп «Півні». Режисер ролика – відомий український митець Іван Цюпка. Він створив відео у технології 3D-графіки, об’єднав стилістику кібер-панку та японського аніме.

Вихід повноцінного альбому заплановано на осінь цього року. Новий матеріал Каті Чілі надзвичайно зацікавив представників західної музичної індустрії.

Тим часом співачка навчається в аспірантурі університету, досліджуючи українські народні казки. Займається йогою та впевнена, що самопоглиблення пішло їй на користь. «Ставши популярною у 18 років,  я думала, що це  цілком природно, що так і має бути: слава, інтерв’ю, зацікавлення людей  моєю персоною, – пригадує Катя. – Але  відтоді минуло кілька років, і за цей час я змінила пріоритети. Тепер я стала мудріша і спокійніше ставлюся до того, що відбувається. У житті все має свою ціну, і в мудрості вона також є».