Кондрабанда в роздріб та оптом

Співробітники управління по боротьбі з економічними злочинами столичної міліції  викрили підпільний склад контрафактної продукції, розташований у підсобному приміщенні торговельного павільйону одного з ринків Києва.

Як повідомили у прес-службі столичної міліції, контрафактні примірники фонограм на різних носіях не мали контрольних марок. Реалізовували цю продукцію в павільйоні й оптом зі складу.  Працівники міліції вилучили понад три тисячі одиниць контрафактної продукції на загальну суму більш як 80 тисяч гривень.

Того ж дня затримано ще одного приватного підприємця, що на своєму торговому місці «доукомплектовував» контрафактні компакт-диски. Він найняв працівників, які підбирали та друкували поліграфічні вкладки до неліцензійних компакт-дисків із записами фонограм. Правоохоронці вилучили з незаконного обігу понад 4 тисячі одиниць контрафактної продукції на суму понад 50 тисяч гривень, 1,5 тисячі примірників поліграфічних обкладинок та близько тисячі пластикових боксів для компакт-дисків.  Слідчі з’ясували, що компакт-диски підприємці отримували з Російської Федерації, і щодня  незаконно реалізовували близько 500 дисків.

Інф. «ВК»