Як виглядають члени партії?

Зазвичай під Кабміном протестує опозиція. Та днями до Юлії Тимошенко прийшли її однопартійці.

Представники Одеської, Львів-ської, Дніпропетровської та Херсонської парторганізацій наголошували, що до «Батьківщини» просочуються колишні кучмісти, фальсифікатори виборів, олігархи. Вони купують собі керівні посади і виживають з партії стару гвардію, давніх прихильників Юлії Тимошенко. Представник львівського осередку «Батьківщини» Юрій Мартинюк впевнений, що конференція, на якій переобрали партійний актив Галичини, відбулася з порушеннями, багатьох членів просто не пустили на збори. Причиною чвар протестувальники вважають майбутні вибори: представники колишньої влади таким чином мають намір потрапити до партійних списків і пройти у Верховну Раду.

Подібні дії члени партії (чи вже не члени?) вважають «отруєнням ідей Майдану». Звинувачують у всьому секретаріат «Батьківщини». А от Юлія Тимошенко, на їхню думку, до махінацій цих непричетна, бо зайнята прем\'єрською роботою.

– Ми тут тому, що віримо в слова, сказані Юлією Володимирівною на Майдані: «Я вас ніколи не зраджу», – зазначив Юрій Бережний, голова Дніпродзержинської парторганізації.

Пані Тимошенко до демонстрантів не вийшла, а журналістам заявила: «Ті люди ніякого стосунку до нашої партії не мають. Ми абсолютно чітко знаємо, як виглядають члени нашої партії. Подібні конфлікти також виникли в деяких осередках СП, УНП, УРП «Собор» і навіть у новоствореному Народному союзі «Наша Україна». То ж варто очікувати нових мітингів?