Фракцію назвали «Разом!»

Схоже, що процеси суспільно-політичної активності стають незворотними у радах усіх рівнів. Не є винятком і Деснянський район. Нещодавно з ініціативи групи депутатів Деснянської райради тут створено депутатську фракцію «Разом!».

До неї увійшло 10 депутатів, які, незалежно від професій, політичних поглядів та уподобань мають спільне бачення соціально-економічного розвитку району, ролі ради в розв’язанні проблем виборців. На думку голови фракції Вадима Онуфрійчука, утворення фракції в складі ради є нагальною політичною потребою, а її роботу буде спрямовано на  відстоювання виважених і прозорих рішень, які б відповідали інтересам жителів району, відображували їх надії та сподівання.

Депутати фракції на установчих зборах прийняли Заяву,  в якій сказано, що районна рада має бути взірцем чесної громадянської позиції, що в районі впродовж багатьох років не вирішується багато проблем, а депутатський корпус залишається роз’єднаним. Час вимагає від депутатів рішучих кроків та результативних рішень. Тільки разом, ідеться у зверненні, ми зможемо довести, що районна рада – це представницький орган, уповноважений від імені та за дорученням виборців району здійснювати владу та забезпечувати реалізацію самоврядування, виконувати накази громадян, а не залишатися додатком до виконавчого органу.