Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО: «Причина цього одна – недоторканність народного депутата»

Київський міський голова Олександр Омельченко вважає, що події, які трапилися позавчора під час пленарної сесії Шевченківської райради, зокрема побиття депутата райради народним депутатом, є насильством і хуліганством. Про це він повідомив, коментуючи на прохання «Київ-прес-інформ» те, що відбулося.

«На превеликий жаль, народні депутати від міста Києва Бондаренко, Оробець, Лебедівський, Беспалий хуліганськими методами здійснювали вчора у Шевченківському районі насильство над районними депутатами», – зауважив Олександр Омельченко. «По-друге, застосування фізичної сили народним депутатом Бондаренком я розцінюю як босяцтво, тому що результати прості – лікарняний лист районного депутата, пошкодження обличчя, а причина одна – недоторканність народного депутата», – наголосив мер.

Київський міський голова відтак вважає, що депутати найчисельнішої парламентської фракції «Наша Україна» мають ініціювати зняття недоторканності з народних депутатів. «Чому б народним депутатам найбільшої парламентської фракції «Наша Україна» не поодиноко, а всій фракції, не відмовитися від депутатської недоторканності і цим дати приклад усім 450 депутатам?», – запитує Омельченко.

Київ-прес-інформ