Обійшлися без Стоцької

Коли отримав запрошення на церемонію нагородження переможців Першого національного конкурсу «Обкладинка року в Україні», і ознайомився зі списком його учасників, то одразу ж засумнівався: «Невже справді стільки відомих зірок естради та кіно майже усього есендешного простору здатні зібратися під куполом нічного клубу «Фрідом»?» Таки не можуть!

Багато глядачів з нетерпінням очікували на появу московської мегазірки, до речі, з київським корінням, Анастасії Стоцької. Але  повідомили, що напередодні дійства менеджер співачки зателефонував організаторам і в ультимативній формі «попросив» збільшити її гонорар у 20 разів!

Та навіть такі незначні неприємності не зіпсували загального свята. Академічний спів Володимира Гришка та Геннадія Вітра в поєднанні з мелодійними піснями Таїсії Повалій та Ані Лорак перетворив подію на одну з найяскравіших світських вечірок, де без «вибриків» представників Білокам’яної було про що потеревенити.

Так, українська Роксолана – Ольга Сумська – з’явилася на люди під ручку не зі своїм чоловіком, який, за її словами, зайнятий у зйомках нового серіалу, а з Володимиром Грановським, директором агентства гуманітарних технологій.

Не частий гість на подібних заходах, колишній «лікар-екстрасенс» із телесаги про «Буржуя», а нині «одеський бізнесмен» із лямурного серіалу «Зцілення любов’ю» Володимир Горянський, відкрив чи не найбільшу таємницю цього літа: до обіцяних 105 серій незабаром буде відзнято ще 90.

На розгляд поважних суддів було запропоновано обкладинки, надані 64 провідними виданнями. Журі мало визначити переможців у кількох номінаціях. Ані Лорак, отримуючи приз у номінації «Зірка на обкладинці», знову нагадала, що якби не революційні хлопці, а  вона представляла б Україну на «Євробаченні», то результат для нашої країни був би значно кращим.

До речі, до складу журі було запрошено відомих митців та авторитетних громадських діячів, які не мають бізнесу, пов’язаного із друкованим виданням.  Тому вибір можна вважати цілком прозорим та тверезим, якби не… келих шампанського.