«Незалежність» – вечірківцям

Золотою медаллю «Незалежність» та грамотою за великий особистий внесок в українську новітню журналістику та активне служіння свободі слова й Україні Київська спілка журналістів нагородила двох вечірківців – редактора відділу Ольгу Стоян та художника-карикатуриста Юрія Козюренка.

Уже півстоліття сюжети-карикатури, гумористичні малюнки на сторінках «Вечірки» старійшини колективу Юрія Козюренка служать утвердженню добра і справедливості.

Друге десятиліття в біографію «Вечірки» вписує свій автограф досвідчена журналістка Ольга Стоян. Пані Ольга не обходить «незручних» тем. Після її гострих, а то й колючих публікацій засвербіла потилиця не в одного чиновника. Як по лезу йде вона темами реформ, роздержавлення, проблем обслуговування... Скільки разів редакційний телефон був «гарячим» після її публікацій!

Її вабить і бездонна людська душа, постаті-особистості. Із щирими публікаціями журналістки відкриваємо донедавна «закриті» сторінки життя славетних земляків, як-от  уродженки Лубен Людмили Руденко – чемпіонки світу з шахів, космонавта, колишнього курсанта Чернігівського авіаційного училища Андріяна Ніколаєва та інших.  А публікації про звичаї, традиції нашого народу повертають читачів до глибинної криниці духовної спадщини.