День справжнього дитинства

Коли до Київського приймальника-розподільника навідалася депутат Київради від 56-го виборчого округу Ольга Арканова, яка до того ж очолює міську службу у справах неповнолітніх, тутешні підлітки по-справжньому відчули, що таке дитинство.

Гостювали з нею і юні артисти дитячого фольклорного ансамблю «Юність», учні 31-ої музичної школи. Вони дарували пісні й танці. Не з порожніми руками прийшли й представники департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України.

У День захисту дітей гостей у приймальнику було більше, ніж тих, ким тут опікуються. Спілкувалися, разом співали, декламували вірші. Слухали напуття настоятеля Петропавлівського храму отця Тимофія. Нотацій проблемним дітям не читали.

* * *

До Міжнародного дня захисту дітей на 56-му виборчому окрузі столиці випускники шести дитячих садків одержали «солодкі і пухнасті» подарунки від Всеукраїнського благодійного фонду «Дніпро», президент якого – Ольга Арканова. А для півтори тисячі школярів Куренівки доброчинці організували культпохід до цирку Кобзов і в Театр оперети.