Нагородили наших п’ятдесятників

Минулої суботи напередодні Дня журналіста Голова Верховної Ради України влаштував зустріч із представниками електронних і друкованих ЗМІ України. За участю голови Національної Спілки журналістів Ігоря Лубченка відбувся обмін думками спікера парламенту і журналістів про українське державотворення, про майбутнє парламентаризму і про роль у цьому «четвертої влади».

Приємний сюрприз чекав на запрошених на цю зустріч вечірківців. Коли дійшла черга до нагород (а Володимир Литвин вручав Почесні Грамоти і Грамоти Верховної Ради, подяки, цінні подарунки і подарунки від Народної партії), виявилося, що було вручено лише дві найвищі нагороди українського парламенту, – Почесні Грамоти Верховної Ради України, – і обидві отримали саме представники «Вечірнього Києва». Такої високої відзнаки удостоєно головного редактора Олександра Балабка і старійшину нашого колективу – художника-карикатуриста Юрія Козюренка. Цікаво, що цієї весни з різницею у десять днів редактор відсвяткував своє п’ятдесятиріччя, а художник-карикатурист – п’ятдесятиріччя з часу приходу на роботу до «Вечірнього Києва». Якщо вже й далі продовжувати цей символічний ряд, то коли скласти ці дві «п’ятдесятки», то вийде рівно 100 – саме такий ювілей через півроку святкуватиме наша газета.
Колектив щиро вдячний Голові Верховної Ради України за увагу до журналістської праці, насамперед за підтримку оновленого «Вечірнього Києва».

Інф. «ВК»