Зіткнулися три мікроавтобуси

Учора близько 14-ої години на вулиці Щербакова сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися три мікроавтобуси: два рейсових (№5 і №31) і один вантажний.

За попередніми даними, ДТП спровокував вантажний мікроавтобус. Наразі подробиці аварії з’ясовуються. Водії не потерпіли, однак дісталося їхнім пасажирам, найбільше тим, що перебували в маршрутному таксі №31. Кажуть, що начебто авто було не переповнене і там перебувало 15 осіб. На місце події негайно виїхало 6 автомобілів «швидкої». Одну з потерпілих було госпіталізовано.

– Усе відбувалося дуже швидко й одразу не можна було збагнути, що коїться, – розповідає очевидиця ДТП Людмила Н. – Я з жахом дивилася, як розлітається побите скло, а перелякані до смерті пасажири щосили кричать і намагаються інстинктивно прикрити голову руками. Від сильного удару люди попадали із сидінь.

У натовпі весь час критикували водіїв маршруток і таксистів. Говорили, що нині так їздять по дорогах, що навіть пішоходів не помічають, які йдуть на зелене світло. Пригадували, як торік тут унаслідок ДТП загинуло троє осіб.