…І п’ятнадцять тролейбусів стали

Транспортних негараздів на вулицях нашого міста вистачає, кожен із городян назве не один випадок. У більшості  таких дорожньо-транспортних пригод найбільше потерпають пасажири. Як і у випадку, що його зафіксував наш фотокореспондент учора на вулиці Маршала Гречка, поблизу редакції. Через непорозуміння двох авто, які не розминулися на доволі широкій магістралі, ледь не на півгодини було затримано рух п’ятнадцяти тролейбусів, наповнених пасажирами. В депо оперативно зреагували  і на цей маршрут направили свого працівника.  Він, не  добираючи слів, нагримав на водіїв, автомобілі яких «поцілувалися». Після чого власник зеленого «Фольксвагена» таки від’їхав убік, звільнивши дорогу тролейбусам.

Незабаром з’явився патруль ДПС. Як розповів винуватець із «Фольксвагена», попереду нього прямувала червона «двійка». Раптом без-будь яких попереджувальних сигналів водій «Жигулів» шмигонув управо. Аби з ним не зіштовхнутись, «Фольксваген» загальмував. Автомобіль розвернуло вліво, де в цей час у другому ряду проїжджала вантажівка «Мерседес». Отже, «німці» зіткнулися, а  «Жигуль»  тим часом утік.

Аварія сталася між двома «зебрами». Проте, схоже, водії на них уже давно не зважають: нерідко і червоне світло їм не указ.

…Цього разу, на щастя, люди не потерпіли. А щодо тривалого очікування в завмерлих тролейбусах, то на це ніхто не зважав.