Альма-матер держслужбовців

Національна академія державного управління при Президентові України відсвяткувала перший значний ювілей – 10-річчя  створення навчального закладу. За цей час в його стінах підготовлено понад сім тисяч магістрів, 33 доктори і 152 кандидати наук з державного управління. Серед випускників – 14 народних депутатів, член нового Кабінету Міністрів, керівники центральних і місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування.

Членство Академії в низці міжнародних фахових організацій, участь у багатьох проектах і програмах міжнародної співпраці сприяли формуванню закладу як сучасної державної інституції. Як результат, Академію визначено організатором проведення XVIII Міжнародного конгресу з підготовки вищих державних службовців, який Україна прийматиме вже 15-17 червня.

Учора з нагоди 10-річчя Академії тут відбулася науково-практична конференція «Актуальні проблеми державного управління на новому етапі державотворення», в роботі якої взяли участь високі державні посадовці, знані науковці.