Школа із «Перспективою»

У середній школі №193 – свято. Їй виповнилося 35 років. Це багато чи мало? На це запитання можна було відповісти, потрапивши на урочисте засідання педагогічного, батьківського та учнівського колективів школи, яке закінчилося чудовим концертом, що підготували учні до ювілею школи.

Скільки поколінь зростила ця школа! Батьки майже всіх учнів школи – колишні її випускники. І досі працює тут учителька, що 1 вересня 1969 року повела до новозбудованої школи один із шести перших класів. Це Лідія Григорівна Бондаренко. Серед тих першачків були і нинішні вчителі цієї школи, які працюють у ній і до сьогодні. Це Олена Сільніченко, Ірина Ніколаєнко. А ще на святі були гості – колишні вчителі цієї школи, котрі працювали тут у різні роки. «Школа змінилася невпізнанно», – стверджують вони. І в цьому передусім заслуга її директора Ольги Борисівни Дяденко. За роки її директорства школа почала плідно співпрацювати із Соціальним центром «Перспектива», очолюваним депутатом Київради Георгієм Дігамом, який також був присутній на святі.

Найкращі учні школи отримали від Соціального центру «Перспектива» пам’ятні подарунки. Не забули і про ветеранів педагогічної ниви. Серед них і Надія Іванівна Ткаченко, котра пропрацювала вчителем математики 57 років.

Вікторія АДАМЕНКО, вчителька української мови та літератури