Красиве і корисне із київського городу

У киян цими вихідними подвійні іменини – День міста і столиці. А яке ж свято без гарно сервірованого столу?! Для того, щоб він у киян і справді  був красивим і корисним, доклав своїх вправних рук і колектив державного підприємства НДВ «Агрокомбінат «Пуща-Водиця», очолюваний Героєм України Олексієм Васильовичем Приліпкою.

На городах під склом, що розкинулися на багатьох гектарах неподалік Виноградаря, якраз до свята рясно вродили огірочки, зарум’янилися помідори, доспіли перець і баклажани. Щодня до торговельної мережі агрокомбінат відвантажує  70-80 тонн ранньої городини. Столичні жителі мають змогу придбати вітамінну продукцію «Пущі-Водиці» і  в магазинах агрокомбінату. Тут також можна отоваритися й печерицями, консервацією, соками і, як завжди перед вихідними, – смачними й справді м’ясними напівкопченими та вареними ковбасами.

А щоб настрій у киян у вихідні був святковим, агрокомбінатівці ще й свої чудові квіти додали до загальноміського барвистого букета. Та й територію, а також двори, де  живуть співробітники підприємства, тут не забули причепурити до іменин міста – висадили квіти, підстригли газони і кущі, побілили дерева. Словом, підготувалися до свята так, як це за традицією  роблять добрі українські господарі.