Транспорт свято об’їде

Через проведення загальноміських заходів, присвячених святкуванню Дня столиці та Дня Києва, а також зважаючи на фінальний матч на кубок України з футболу між командами «Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк), 28 та 29 травня буде частково обмежено рух транспорту на центральних вулицях міста. Розпорядження про це видав міський голова.

Отже, із 8.00 28 травня і до закінчення заходів буде перекрито рух усіх видів транспорту під час проведення показу комунальної техніки на вул.

Червоноармійській на ділянці від бульв. Тараса Шевченка до вул. Щорса, вул. Богдана Хмельницького на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Володимирської, бульв. Тараса Шевченка на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Володимирської.

28-29 травня з 11.00 до 23.00 буде закрито рух трамваїв на Контрактовій площі у зв’язку з проведенням свята «День Києва на Подолі». У ці дні під час проведення загальноміських заходів буде перекрито рух усіх видів транспорту: із 9.00 до 23.00 – на вул. Хрещатик; із 11.00 до 23.00 – на вул. Сагайдачного; із 18.00 до закінчення заходів – на Контрактовій площі.

29 травня з 10.00 до 14.00 буде тимчасово призупинено рух усіх видів транспорту під час проведення міжнародних змагань з велосипедного спорту на шосе за наступним маршрутом: вул. Блакитного – вул. Генерала Родимцева – вул. Голосіївська – вул. Саперно-Слобідська – Стратегічне шосе – вул. Велика Китаївська – просп. Науки – вул. Блакитного.