Третя лінія «Метро»

Чудова транспортна розв’язка і перспективний житловий масив – що ще треба для перетворення Московського проспекту на справжній купецький центр столиці? На Петрівці облюбувало собі місце не одне торговельне підприємство. На думку обивателів, для повного щастя їм не вистачало тільки «Метро».

Минулого вівторка офіційно відкрили третій київський торговельний центр «Метро». Від цього столиця України  отримала 130 млн. грн. інвестицій. А також відкрито більш ніж 400 робочих (в основному жіночих) місць із середньою заробітною платою не менш як 1000 грн. Під час відкриття київський міський голова Олександр Омельченко відзначив добротність будівлі й зазначив: «Завдяки людяній соціально-економічній політиці нашим жінкам немає потреби виїжджати за рубіж і шукати собі кращої долі. Київ росте. У перспективі – будівництво четвертого «Метро» в Броварському напрямку. А це мільйони інвестицій і нові робочі місця».

На знімку:  поруч із Олександром ОМЕЛЬЧЕНКОМ – Ані Лорак, переможниця в своєрідному конкурсі з перерізання стрічки. Разом із Володимиром КлиЧкоМ їй судилося стати першим покупцем.