Аж 22 ярмарки!

Упродовж місяця у столичних районах відбудеться 22 продовольчих ярмарки сільськогосподарської продукції. Обов’язково продаватимуть м’ясо яловичини, свинини та птиці від безпосередніх товаровиробників, а також інші продовольчі товари. Усі ярмарки проходитимуть з 9.00 до 17.00.

Отже, 27 травня ярмарок відбудеться у Дніпровському районі (вул. Попудренка, поблизу станції метро «Дарниця»), 28 травня – у Подільському (вул. Порика, 2), у Святошинському (вул. Зодчих, 46-58) та Солом’янському районах (вул. Стадіонна).

Трохи пізніше, 3 червня, ярмаркуватиме Деснянський район (перехрестя вул. Попудренка та Біломорської), а 4 червня – Дарницький (вул. Ревуцького) та Оболонський (проспект Оболонський, 10-22). 11 червня ярмарки відбудуться одразу в шести районах столиці: Голосіївському (проспект Глушкова, 36), Деснянському (вул. Сабурова, від проспекта Маяковського до вул. Бальзака), Дніпровському (проспект Ватутіна, 15), Оболонському (вул. Бережанська, 15), Подільському (вул. Порика, 2) та Солом’янському (вул. Пулюя, 5). 17 червня на ярмарок запрошує лише Печерський район (Печерська площа, 1). 18 червня ярмарки відбудуться в Голосіївському районі на проспекті Глушкова, 31-а, і в Солом’янському – на вулиці Стадіонній. 24 червня – у Деснянському, Дніпровському та Печерському районах за вказаними вище адресами, а 25 червня – у Подільському районі (вул. Порика, 2), Святошинському (вул. Зодчих, 46-58) та Шевченківському (вул. Салютна, 5-а).