«Арена-сіті» у Бессарабському кварталі

У відновленому Бессарабському кварталі запрацював розважальний центр «Арена». Першим помітним заходом у ньому став доброчинний концерт переможниці торішнього конкурсу «Євробачення» Руслани Лижичко.

Почесними гостями концерту стали Президент України Віктор Ющенко із родиною, Київський міський голова Олександр Омельченко, віце-прем’єр-міністр з питань європейської інтеграції Олег Рибачук, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань Микола Томенко, міністр культури і туризму Оксана Білозір, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Крім Руслани, виступили виконавці з різних країн, які беруть участь у цьогорічному «Євробаченні». Після завершення шоу Руслані вручили квіти від Президента та від мера Києва.

«Арена» – це 4-поверховий комплекс. На першому – ресторан «Пирхауз» із європейською баварською кухнею. У розташованому тут міні-пивзаводі за німецькою технологією варять чотири сорти пива. На літньому майданчику (хоча його, мабуть, треба назвати майданом) під час концерту можуть розміститися до 6,5 тисячі глядачів. Є музичний фонтан, а за дійством можна спостерігати на величезному телеекрані. Концерти тут планується влаштовувати щонайменше двічі на місяць. Вхідні квитки – від 50 грн.

Другий поверх комплексу – це найбільший у столиці спорт-бар із багатьма великими плазмовими екранами – на них ведеться пряма трансляція найпомітніших у світі спортивних подій.

На третьому поверсі розташоване елітне казино з американською рулеткою, покер-клубом та японським рестораном. Четвертий, в яскраво-червоних тонах, – це нічний клуб.