Від старту до фінішу

18 травня біля «Українського дому» відкриється Алея «Євробачення». Тут буде встановлено 39 бронзових стовпців у вигляді сердець, з’єднаних між собою. Цей символічний знак присвячено 50-річчю Пісенного конкурсу. Він назавжди стане окрасою Києва та нагадуватиме про ювілейний конкурс, що відбувся в Україні.

18 травня на майдані Незалежності відбудеться грандіозне арт-шоу «Україна – серце Європи». Продюсер-постановник – Василь Вовкун.

19 травня під час 9-ї Національної виставки марок в «Українському домі» Руслана презентує ексклюзивні марки, присвячені річниці «Євробачення-2005». Дві з них спеціально розроблено в рамках промо-акцій для Пісенного конкурсу. Буде представлено два види марок: одна зображує усміхнене обличчя Руслани, друга – із зображенням логотипу цьогорічного конкурсу в синіх і зелених кольорах.

20 травня вздовж Пішохідного мосту буде розміщено картини, написані на шовку. Усі охочі зможуть взяти участь у розписуванні цих картин.

22 травня на майдані Незалежності відбудеться концерт, присвячений закриттю «Євробачення». У програмі – виступи гуртів «Здоб ші Здуб», «Ґринджоли», «Тартак», «Мандри», «Далеко», а також учасників пісенного конкурсу.

(Продовження теми «Євробачення» на 6 стор.)