Етно-арт Макса Чорного

Ді-джей Макс Чорний випустив альбом під назвою «Новий саунд української етніки»: сучасне танцювальне обрамлення переплітається з народним співом. Мета проекту – відображення сучасної історії нашої країни за допомогою музики.

«Ця платівка – спроба створити  певний літопис української музики, – розповідає Макс Чорний. – Вона ознайомлює слухачів із найбільш показовими творами, що репрезентують типові, характерні риси української музики протягом останнього тисячоліття».

На створення платівки пана Чорного надихнуло дитинство, яке проминуло в селі на кордоні з Молдовою, тому майбутній музикант  мав можливість слухати як українську, так і молдавську, румунську, циганську та єврейську музику. «Це залишилося у моїй свідомості, й тому в кожній композиції  нового альбому  можна знайти відображення культури того чи того народу». Макс визначає стиль своєї роботи, як  «електронний етно-арт». Також на диску відображено події кінця минулого року:  в першій композиції під повільну музику звучить голос Віктора  Ющенка, записаний під час одного з його виступів на Майдані. Завершує альбом ремікс на пісню групи «Гринджоли» «Разом нас багато».