Спалахнула «Газель»

Учора близько п’ятої години ранку сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій маршрутного таксі загинув, а четверо його пасажирів отримали тяжкі травми.

Як повідомили у відділі профілактичної роботи столичного управління ДАІ, трагедія сталася на Великій кільцевій дорозі поблизу будинку № 26 на вулиці Зодчих. Маршрутка № 719, що курсує між станцією метро «Нивки» та Пущею-Водицею, рухалася в напрямку вулиці Литвиненко-Вольгемут, що на Борщагівці. На повній швидкості авто вдарилося в 30-тонну спеціальну машину, що використовується при ремонті доріг.

– Водій спецавтомобіля стверджує, що на момент удару не рухався, – каже старший інспектор з особливих доручень столичного управління ДАІ Олександр Ковалевський. – Звернув увагу на потужний поштовх і, озирнувшись, побачив мікроавтобус «Газель», що вже починав диміти. Вогнегасниками, що були під рукою, робітники-ремонтники намагалися загасити вогонь. Очікуючи пожежних та лікарів, евакуювали трьох пасажирів «Газелі», і тим врятували їм життя. За кілька хвилин мікроавтобус згорів повністю. Водій загинув на місці ДТП – його затисло деформованими частинами «Газелі».

Трьох юнаків з численними травмами та опіками госпіталізовано до обласної лікарні. Четвертого пасажира – 30-річного чоловіка – каретою швидкої допомоги доправлено до міської лікарні № 17.