Бронюйте місця в наметовому містечку

Через кілька днів, 14 травня, намети знову постануть у Києві. Щоправда, з’являться вони не на Хрещатику, а серед мальовничих алей Труханового острова.

Наметове містечко вже отримало офіційну назву – Євротабір. Очікується, що мешкатимуть тут близько п’яти тисяч юнаків та дівчат з усього світу. Причому українців буде найменше, їх співвідношення до іноземців становитиме десь один до двох.

На думку начальника Головного управління з благоустрою КМДА Сергія Рюмшина, місце розташування табору на Трухановому острові є чи не ідеальним, адже за таких умов і кияни зможуть спокійно виспатися, і гості столиці матимуть змогу слухати цілодобово своїх улюблених виконавців.

Пішохідний міст, який з’єднує Труханів острів із центром Києва, буде прикрашений українськими хустками, а на Європейській площі поміж сорока сердець у вигляді національних прапорів держав-учасниць з’явиться алея «Євробачення».

До речі, до «Євробачення» мають інтерес не лише на теренах матінки Європи. Одним із найперших, хто забронював собі місце в наметовому містечку, став громадянин Гондурасу.