5 травня 2005 року, четвер №80 (17491) останнiй номер RSS
Головна КИЇВ ГРОМАДА СПОЖИВАЧ КУЛЬТУРА ДОБРИВЕЧІР

 КИЇВ
05.05.2005

І ні на копійку більше


Міська влада своїм розпорядженням встановила граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м’ясо птиці. Це орієнтир для всіх суб’єктів підприємницької діяльності.

Так, один кілограм яловичини (напівфабрикати) має коштувати: шийної частини – 22 грн., підлопаткової – 20 грн., спинної і поперекової – 28 грн., лопаткової – 24 грн., стегнової – 27 грн., грудинка – 14 грн., вирізка – 30 грн. М’ясо свинини рекомендовано продавати за такими цінами: шийну і стегнову частину по 29 грн., лопаткову – по 27 грн., корейку, вирізку – по 32 грн., грудинку – по 19 грн. і сало – по 14 грн. Кілограм курятини I-ї категорії коштуватиме 11 грн., II категорії – 10 грн. Для туш і напівтуш відповідно до сорту та категорії встановлено теж граничні роздрібні ціни за 1 кілограм: яловичина першого сорту – 18 грн. (I категорії) і 17,70 грн. (другої), другий сорт відповідно – 12 грн. і 11,70 грн., а третій – не більше ніж 5,40 грн. Для свинини такі розцінки: перший сорт (I і II категорії) – 21 грн., жирна (III категорії) – 17,80 грн. і другий сорт (трьох категорій) – 5,50 грн.

Ярослав Перевертнюк


05.05.2005   Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО: «Це не демократія, а охлократія».


05.05.2005   Хто замовив напад?.


05.05.2005   Свято всіх киян.


05.05.2005   Великдень у Фонді Святої Марії.


05.05.2005   Ще є час для усунення недоліків.




Статтi


Номери газети


Вакансiї


Контакти


Питання






© Вільна група "Як справи - Київ".

У разi використання матерiалiв сайту,
посилання на "Як справи - Київ" обов'язкове.