Міська влада своїм розпорядженням встановила граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м’ясо птиці. Це орієнтир для всіх суб’єктів підприємницької діяльності.
Так, один кілограм яловичини (напівфабрикати) має коштувати: шийної частини – 22 грн., підлопаткової – 20 грн., спинної і поперекової – 28 грн., лопаткової – 24 грн., стегнової – 27 грн., грудинка – 14 грн., вирізка – 30 грн. М’ясо свинини рекомендовано продавати за такими цінами: шийну і стегнову частину по 29 грн., лопаткову – по 27 грн., корейку, вирізку – по 32 грн., грудинку – по 19 грн. і сало – по 14 грн. Кілограм курятини I-ї категорії коштуватиме 11 грн., II категорії – 10 грн. Для туш і напівтуш відповідно до сорту та категорії встановлено теж граничні роздрібні ціни за 1 кілограм: яловичина першого сорту – 18 грн. (I категорії) і 17,70 грн. (другої), другий сорт відповідно – 12 грн. і 11,70 грн., а третій – не більше ніж 5,40 грн. Для свинини такі розцінки: перший сорт (I і II категорії) – 21 грн., жирна (III категорії) – 17,80 грн. і другий сорт (трьох категорій) – 5,50 грн.