І ні на копійку більше

Міська влада своїм розпорядженням встановила граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м’ясо птиці. Це орієнтир для всіх суб’єктів підприємницької діяльності.

Так, один кілограм яловичини (напівфабрикати) має коштувати: шийної частини – 22 грн., підлопаткової – 20 грн., спинної і поперекової – 28 грн., лопаткової – 24 грн., стегнової – 27 грн., грудинка – 14 грн., вирізка – 30 грн. М’ясо свинини рекомендовано продавати за такими цінами: шийну і стегнову частину по 29 грн., лопаткову – по 27 грн., корейку, вирізку – по 32 грн., грудинку – по 19 грн. і сало – по 14 грн. Кілограм курятини I-ї категорії коштуватиме 11 грн., II категорії – 10 грн. Для туш і напівтуш відповідно до сорту та категорії встановлено теж граничні роздрібні ціни за 1 кілограм: яловичина першого сорту – 18 грн. (I категорії) і 17,70 грн. (другої), другий сорт відповідно – 12 грн. і 11,70 грн., а третій – не більше ніж 5,40 грн. Для свинини такі розцінки: перший сорт (I і II категорії) – 21 грн., жирна (III категорії) – 17,80 грн. і другий сорт (трьох категорій) – 5,50 грн.