Ще є час для усунення недоліків

Десять днів залишається до завершення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Києва. На засіданні розширеної колегії КМДА начальнику Головного управління контролю за благоустроєм та зовнішнім дизайном Сергію Рюмшину про хід виконання робіт доповідати було не соромно.

Міська комісія вже провела виїзні засідання в шести районах, – зазначив Сергій Миколайович. – Темпи виконання робіт задовільні. Благоустрій міста з кожним днем поліпшується, хоча сприятливою погода була лише упродовж двох тижнів.

Далі пан Рюмшин розповів про недоліки, які, на жаль, також мають місце. Наприклад, у Голосіївському районі непривабливий вигляд мають Совські ставки. У Дарницькому районі не пофарбовано в один колір гаражі, в незадовільному стані й прилеглі до них території (вул. Поліська, 8). Основний недолік у Деснянському районі (до речі, як і по всьому місту) – порушення графіків вивезення сміття. Захаращено прибудинкову територію на вул. Маяковського, 4. У Дніпровському районі незадовільно утримують території навчальних закладів, зокрема, вищого профтехчилища №25 на вул. Райдужній, 2. Жахливий стан прибудинкової території на Харківському шосе, 4. В Оболонському районі більше уваги потребують дитячі заклади. На в’їзді до дитсадка № 588 на вул. Богатирській, 4 – застій води. Зайти на територію неможливо. Печерський район досі не впорався з омелою. На Подолі не прибрана територія державної агрофірми «Квіти України» на вул Тираспільській, 43. Таке саме звалище й на пустирі на вул. Миколи Трублаїні біля автостанції «Вольво» у Святошинському районі. У Солом’янському районі засмічені володіння Національного технічного університету «КПІ» на просп. Перемоги, 37-а, також територія, прилегла до переходу на вул. Борщагівській. Сміття накопичувалося тут, мабуть, років зо два. У Шевченківському районі залишився засміченим міжквартальний проїзд на просп. Перемоги, 17. Зруйновано тверде покриття міжквартального проїзду біля вул. Щербакова, 70.

– Усі ці недоліки слід усунути найближчим часом, – завершив свій виступ Сергій Рюмшин.