Литовські пропозиції з інвестиціями

– Ми зацікавлені інвестувати гроші в проекти, які започатковують нині в Києві, однак назамін очікуємо на підтримку українцями Лаури – литовської учасниці ювілейного «Євробачення», яка, до речі, має й українське коріння, – так із гумором розпочав вітальне слово меру столиці Олександру Омельченку його вільнюський колега Артурас Зуокас. – А якщо серйозно, – продовжив молодий та енергійний мер, – то зі мною приїхали впливові бізнесмени, які готові розглянути всі українські інвестиційні пропозиції. Було б дуже добре, якби ми мали змогу побудувати у Києві литовський бізнес-центр. Зі свого боку обіцяю допомогти киянам це зробити і у Вільнюсі.

У свою чергу Київський міський голова повідомив, що європейці, які у столиці брали участь у проектах, завжди залишалися задоволеними. Скажімо, «МЕТРО» та «Білла» приносять прибутки не лише німцям чи австрійцям, а й міському бюджету.

Олександр Омельченко висловив сподівання, що найбільший інтерес у литовців мають викликати проекти з будівництва тунелів, а також із забудови островів, зокрема Труханового і Жукового.