Кращі охоронці праці

Учора в Київській міській раді профспілок підсумовували результати міського огляду-конкурсу, що стосується охорони праці серед підприємств столиці.

– Такий конкурс проводиться вперше, – зауважив заступник голови КМДА Михайло Голиця. – Сподіваюся, що наступного разу підприємства Києва візьмуть у ньому активнішу участь. Він побажав усім переможцям подальших успіхів у забезпеченні охорони праці. А оглядова комісія оголосила переможців. Першої категорії підприємств удостоїлися ВАТ «Київгаз» (перше місце), КП УЖГ Шевченківського району (друге місце), другої – видавництво «Преса України» (перше місце) та КП УЖГ Печерського району, третьої – КП «Київжитлоспецексплуатація» (перше місце) та КДВП «Контакт» Українського товариства глухих. Із цим досягненням переможців привітав і начальник Територіального управління Держнаглядохоронпраці по Київській області та Києву Степан Дунас. Він побажав усім працівникам подальших успіхів і зазначив, що конкурс – один із способів привернути увагу громадськості, роботодавців і спеціальних партнерів до питань охорони праці, досягти високої культури виробництва. «Бо саме охорона праці, як одна із складових безпеки,  є запорукою конкурентоспроможності кожного підприємства», – запевнив пан Дунас.

Перед нагородженням переможців з нагоди Міжнародного дня пам’яті загиблих і травмованих на виробництві, який відзначається щорічно 28 квітня, присутні хвилиною мовчання вшанували померлих.