Не так тії вороги…

Минулої п’ятниці група депутатів Шевченківської райради проводила прес-конференцію на підтримку Миколи Харитончука. До речі, днів за десять до цього журналістів збирали теж депутати райради, але ті, хто проти того, аби Президент України перепризначив Миколу Васильовича на посаду голови Шевченківської райдержадміністрації. Цього разу вони теж прийшли і були в більшості, що, згодьтеся, справляло враження, що такої думки більшість депутатів райради.

Спочатку журналісти займали нейтральну позицію й уважно слухали розповідь ведучого пресової конференції Віктора Ботякова про успіхи Шевченківської районної влади на чолі з Миколою Харитончуком у забезпеченні якісним медичним обслуговуванням населення. Також про роботу держадміністрації з наведення ладу на чималій території, яку тепер займає Шевченківський район. Не залишив без уваги доповідач і проблем, які там існують. Розповів про будинок №47 на вулиці Володимирській, що хоча й на балансі району, але вже десять років, за висловом депутата, «невідомо в чиїх руках». І це, звичайно, не додає позитиву владі.

Розмова з журналістами на цьому, на жаль, і закінчилася. Бо Віктор Ботяков навіть і за допомоги колег-депутатів Анатолія Воєводіна, Вікторії Лісничої, Миколи Недашківського та інших не відповідали на запитання представників ЗМІ.

Єдине, в чому журналісти переконалися на цій прес-конференції: конфлікт у Шевченківській райраді таки існує, і досить гострий. Владнати ж його можна лише за безпосередньої участі голови. Миколі Васильовичу Харитончуку, гадаємо, до снаги порозумітися з усіма своїми депутатами. Тоді конфлікт буде вичерпано й голова лишиться працювати на цій посаді.