«Кришталевий янгол»

Міжнародний виставковий центр, що на Броварському проспекті, днями гостинно приймав тисячі відвідувачів, котрі прийшли помилуватися на «Всесвіт краси та здоров’я». Перлиною щорічної кількаденної виставки став ІV відкритий фестиваль фантазійного образу «Кришталевий янгол».

Організатором дивовижного дійства була Київська академія перукарського мистецтва (КАПМ). Саме викладачі та студенти цього вузу упродовж чотирьох днів створювали фантазійну атмосферу. Неймовірні зачіски, макіяж, вишукані та дещо чудернацькі колекції одягу дивували гостей. Творці-художники вражали не лише своїм умінням зробити із «сірої мишки» розкішну принцесу-наречену, а й талантом розмальовувати тіла (боді-арт). Театралізовані покази колекцій, де макіяж і натільний розпис гармоніювали зі стильним вбранням та зачіскою, стали окрасою всього фестивалю.

Традиційним для фестивалю став показ весільного вбрання, який був дипломною роботою випускників академії. Майстри образу в колекції-трилогії «Наречена» втілили етнічний, епатажний та сучасний образи. На подіумі вишикувалися наречені з Африки, Індії, Китаю та України. Їхнє стилізоване етнічне весільне вбрання викликало бурхливі оплески глядачів. Звісно, око потішили й традиційні білосніжні сукні. Голова оргкомітету, перший проректор КАПМ Олександр Гудевський подякував усім за плідну працю і наголосив: «Фестиваль ще раз довів те, що перукарська справа – це мистецтво, а не звичайне ремесло!»