Київ стане чистішим

Уже восьмий рік поспіль, третьої суботи квітня, столична громада береться за впорядкування міста – прибирає й озеленює його. Водночас для молоді до Дня довкілля проводять уроки екології.

Начальник управління охорони навколишнього природного середовища Володимир Трокоз розповів «Вечірці», що нині впорядковуватимуть парки, сквери і території біля водних об’єктів. Роботи вже розподілено між районами. У День довкілля працюватимуть і місцеві самоврядні структури, яких у Києві близько 50. «Загалом же планується прибрати майже 400 гектарів території, висадити 29 тисяч саджанців», – зауважив пан Трокоз.

Начальник Головного управління контролю за благоустроєм та зовнішнім дизайном Сергій Рюмшин зазначив, що до Дня довкілля столиця виділила майже 1 млн. грн. додаткових коштів на посадковий матеріал, який закупив та розподілив між районами «Київзеленбуд».

До впорядкування та озеленення столиці може долучитися кожен киянин. Для цього навіть розіслали листівки з переліком тих місць, де  знадобиться допомога всіх небайдужих.