«Чого хоче молодь від столичної влади?»

Так звучала тема прес-конференції, що відбулася нещодавно у приміщенні Національної спілки журналістів. Хоча назвати її можна було «Чого хоче столична молодь від Олександра Кулика?»

Жодних конкретних вимог, окрім «Геть Кулика!», присутні так і не почули. Голова молодіжної організації «Правове суспільство» Олександр Данилюк переконував, що начальник Головного управління у справах сім\'ї та молоді КМДА повністю ігнорує молодь та громадські організації. «Правове суспільство» провело опитування щодо молодіжної телевізійної служби, яку фінансує КМДА. Більшість опитаних не дивиться цієї передачі, інші ж узагалі не знають, що така існує. Нарікали і на низку інших подібних проектів і цілковиту відсутність форумів, зустрічей та співпраці з молодіжними організаціями. У приклад Олександрові Кулику поставили голову постійної комісії Київради з гуманітарних питань Ганну Матіко-Бубнову, яка охоче йде назустріч молоді.

У ході дискусії Олександр Кулик пообіцяв уважніше ставитися до зауважень молодіжних організацій і тісніше з ними співпрацювати.

До речі, ображених організацій було тільки три: «Правове суспільство», «Молодь ХХІ століття» та «Союз молоді регіонів». Отож далеко не всім «муляє» Олександр Кулик на відповідальній посаді й три організації навряд чи мають право говорити від імені всієї столичної молоді. До того ж викликає сумнів політична незаангажованість цього протесту, оскільки добре відомо, кого підтримує принаймні одна з цих організацій.