«Життя посміхається завзятим»

Аби допомогти столичній молоді адаптуватися до ринкових умов, навчити її оптимально використовувати набуті у вищих навчальних закладах знання та надати можливість кар’єрного росту, розроблено спеціальну п’ятиденну програму-тренінг «Життя посміхається завзятим», яка стартує вже завтра.

Ідея запровадження такої програми виникла у фахівців тренінгово-консалтингової компанії «Лідер Груп». Коли вони звернулися по допомогу щодо її реалізації до Головного управління у справах сім’ї та молоді, то отримали схвалення та підтримку. Начальник управління Олександр Кулик упевнений, що результат тренінгу буде ефективним, а молодь отримає ті необхідні знання і навички, яких їм не вистачає: «А це – і формування лідерських якостей та подолання конфліктів, і  представлення себе роботодавцю, і ще багато чого цікавого, що допоможе в житті». Головне управління у справах сім’ї та молоді надало не лише моральну, а й матеріальну підтримку: киянам та студентам київських вищих навчальних закладів необхідно буде сплатити лише половину вартості тренінгу – 180 доларів (50 відсотків сплачено з міського бюджету).

Виконавчий директор тренінгово-консалтингової компанії «Лідер Груп» Наталія Соловей розповіла «Вечірці», що фахівці працюватимуть із 15 юнаками та дівчатами віком від 16 до 23 років. Їх навчатимуть у затишному Центрі соціального розвитку підлітків та молоді «Зміна», що поблизу Ірпеня. Половину групи  сформувала безпосередньо компанія, інших осіб визначило районне керівництво. «Ми допоможемо швидко та ефективно увійти у великий світ бізнесу і ділових відносин, світ підприємництва і конкуренції», – зауважила пані Наталія. Програмою передбачені заняття з основ лідерства та психології підприємництва, подолання конфліктних ситуацій, управління відносинами, презентацію власних проектів та самопрезентацію, а також правильне написання резюме і проходження співбесіди. З «учнями» працюватимуть викладачі-практики, які мають великий досвід роботи в галузі піару, психології, ораторського мистецтва тощо.

По завершенню тренінгу учасники отримають сертифікат, який відкриє шлях для подальшого працевлаштування. Пані Наталія зазначила, що в цьому їм допоможуть провідні компанії України, з якими «Лідер Груп» нині активно співпрацює. Порадує усіх учасників і приємний відпочинок на природі.