Сьогодні, завтра і завжди!

Працівники та студенти Академії муніципального управління нещодавно відсвяткували десять років з дня її заснування. Із цим ювілеєм їх вітали представники столичного та державного керівництва.

Нині в академії, яка плідно співпрацює з вищими навчальними закладами Європи та Сполучених Штатів, діє 6 факультетів, створено 29 кафедр, де працюють 30 докторів наук і професорів, 172 кандидати наук та доценти. За час свого існування дипломи спеціалістів отримали більш як 2 тисячі випускників, і майже всі вони працевлаштовані. «10 років тому столична влада поставила перед собою завдання створити вищий навчальний заклад, який би водночас готував фахівців за певною спеціальністю і управлінців у галузі місцевого самоврядування», – під час урочистостей у Колонній залі КМДА зауважив заступник Київського міського голови, секретар Київради Володимир Яловий. Він також  зазначив: Академія довела, що здатна розв’язувати найскладніші проблеми підготовки і підвищення кваліфікації кадрів для державних і місцевих органів влади, підприємств і організацій різних форм власності. Пан Яловий побажав професорсько-викладацькому колективу успіхів і подальших досягнень. Сердечно привітав своїх колег і подякував їм за плідну працю й ректор Академії муніципального управління Юрій Мальчин: «Здоров’я та наснаги, і нехай Академія процвітає сьогодні, завтра і завжди!»

Приємним подарунком від столичної влади для «ювілярів», які зробили вагомий внесок у розиток освіти і науки, стали багато квітів, почесні грамоти, нагрудні знаки та іменні годинники від міського голови.