Шевченко хоче грати

Сьогодні – міланське протистояння

Учора ввечері відбулися перші чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА: «Ліверпуль» приймав «Ювентус», а «Ліон» – ПСВ.

А сьогодні на цій же турнірній стадії зійдуться «Мілан» – «Інтер» і «Челсі» – «Байєрн». Очікується, що в італійському «дербі» відбудеться повернення до великої гри українця Шевченка. Як відомо, наш співвітчизник пропустив більше місяця, заліковуючи тяжку й дуже небезпечну травму обличчя (йому зламали вилицю). Подейкували, що снайперові «Мілана» довелося пройти й курс психологічної реабілітації. Сам Андрій запевняє, що дуже знудьгувався за грою і готовий до чергових випробувань. Але його вихід на поле в стартовому складі поки що під питанням.

У напівфіналах, запланованих на 26-27 квітня та 3-4 травня, зустрінуться переможці пар «Челсі» – «Байєрн» і «Ліверпуль» – «Ювентус», а також «Мілан» – «Інтер» і «Ліон» – ПСВ. Фінальна зустріч Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться в Стамбулі 25 травня.

А завтра і через тиждень пройдуть чвертьфінальні поєдинки Кубка УЄФА: ЦСКА (Росія) – «Осер» (Франція), «Ньюкасл Юнайтед» (Англія) – «Спортинг» (Португалія), «Аустрія» (Австрія) – «Парма» (Італія), «Вільярреал» (Іспанія) – АЗ-67 (Нідерланди). Фінальний поєдинок другого за престижністю континентального турніру відбудеться 18 травня в Ліссабоні.