Застрахований – винагороджений

Ну от і сталося. Те, чому довго чинили опір власники авто, вже невідворотнє: із сьогоднішнього дня страхування узаконили так само обов’язковим, як, скажімо, знання правил вуличного руху.

Утім, аби «підсолодити» болісне входження величезної армії автолюбителів у цей процес, провідні страхові компанії передбачили систему винагород для тих, хто в числі перших уклав з ними угоди. Аби стати власником одного з презентів, які підготували для своїх клієнтів страховики, потрібно протягом перших трьох днів квітня отримати спеціальні відмітки працівників ДАІ, які б свідчили, що у вас під час перевірки виявлено страховий поліс.

– Такою акцією ми хочемо підкреслити: не треба боятися страхових компаній, ліпше з ними дружити, – каже представник Асоціації українських страховиків Андрій Приців. – А щодо подарунків для наших клієнтів, то вони хоча й традиційні, але доволі цінні: телевізори, кавоварки, фени. Є й такі, що стануть в нагоді саме водіям – невеликі автопричепи, похідні холодильники, набори автомеханіка тощо.

Скажу по секрету, навіть якщо вас і не зупинив автоінспектор, зупиніться самі, аби отримати його «добро» на приз від страхової компанії. Дехто може запитати: а чому не можна звернутися безпосередньо до страхової компанії, аби нагадати, що ти один із перших її клієнтів? Відповідаю: у цій важливій державній справі ДАІ – наш партнер, тому ми вирішили і до приємних процедур залучати наших автоінспекторів. Аби водії знали, що їх можуть зупинити не лише для того, щоб оштрафувати, а й для приємного сюрпризу.