Шукатимуть свідків трагедії

25 березня українські патріоти вшановують пам’ять Вячеслава Чорновола – голови Народного Руху, героя України. Цього дня спливає шоста річниця з дня його трагічної загибелі. Вранці покладуть квіти до могили Вячеслава Максимовича та відбудеться панахида, потім на п’ятому кілометрі Бориспільської траси, де він загинув – мітинг, а ввечері в будинку Центральної Ради (будинок учителя) – вечір пам’яті.

А напередодні в офісі НРУ відбулася прес-конференція керівництва Руху, на якій порушувалося питання про повернення матеріалів у справі загибелі Вячеслава Чорновола на дорозслідування.

На думку лідера НРУ, міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, цим розслідуванням мають зайнятися Міністерство внутрішніх справ та Генпрокуратура.
– Похапцем розглянута і закрита справа залишає багато білих плям, – вважає голова слідчої комісії Руху Микола Степаненко. – Це і незрозумілий маршрут КамАЗу, плутання в свідченнях його водія, розбіжності в документах на відрядження, суперечності результатів під час моделювання ДТП, а головне – це дії влади, яка зволікала і гальмувала слідчий процес.

Рухівці, зазначив М.Степаненко, і надалі збиратимуть матеріали і шукатимуть свідків трагедії.