У кіно навчать знайомитися і… цілуватися

Кому не набридли солодкі комедії та мильні серіали з передбачуваним сюжетом та не менш передбачуваною кінцівкою. Відомо давно, що у європейців та американців почуття гумору докорінно відрізняється.

Північні сусіди у кіно розробляють широку ниву бандитизму, там не до комедій. Що ж робити нам, якщо немає власного кінематографа, який міг би конкурувати з налагодженим закордонним конвеєром? Точніше – не було! Нова українська кінокомпанія Taran Produktion сповнена планів та амбіцій. Бандитизм – в сторону, жахи – обридли, тому режисери взялися за створення романтичної комедії. У фільмі «Поцілувати незнайомку за 20 хвилин» передбачають захоплюючий сюжет, веселощі і все те, без чого не може обійтись якісна романтична комедія. Фільм матиме дві серії і вже у травні надійде у продаж на відеокасетах та DVD-дисках. Головні герої – Влад Мамчур та Олена Лазович – повністю вжилися в образи і ведуть себе вільно та невимушено.

Зйомки фільму відбуваються у Києві. На прес-конференції продюсер Дмитро Таран запевнив, що фільм буде корисний для молоді.

На цьому фільмі плани режисерів не закінчуються. Восени комедія з’явиться на екранах телевізорів, після цього розпочнуться зйомки телевізійного ігрового шоу «Поцілувати незнайомку за 20 хвилин». Шоу передбачає відбір учасника та виявлення його комунікаційних здібностей. Лише після цього розпочнеться «полювання» за незнайомками.

Якщо все буде за планом, то, як обіцяють режисери, український телеефір отримає якісний розважальний продукт. Обіцяють обійтися без банальних, поверхових та набридлих вульгарних прийомів. Дочекаємося.