Помста зятя

Двадцятивосьмирічний Павло вже близько двох років мешкав із дружиною та тещею в Києві. Дружина разом зі своєю матір’ю торгували на базарі, а Павло підробляв таксистом. Однак останнім часом чоловік почав усе частіше після роботи залишатися з друзями, щоб перехилити по чарці, що позначилося на сімейному бюджеті. Теща намагалася повчати зятя, але після чергової сварки Павло, забравши із собою дружину, переїхав жити до іншого будинку.

Одного вечора до них завітала в гості теща. Посиділи, трохи випили. Під час розмови підігріта оковитою теща знову «зачепила» болючу тему, почала докоряти своєму непутящому зятю маленькими заробітками. У відповідь Павло вийшов «подихати свіжим повітрям». Але даремно жінці здалося, що цього разу вона досягла бажаного результату.

Павло, у душі якого вже давно причаїлась образа, навпаки, вирішив діяти рішуче. Він попрямував до будинку в приватному секторі столиці, де мешкала мати дружини. Вибивши скло одного з вікон, заліз усередину. Прихопивши з собою дві сумки з товаром, який теща взяла на реалізацію, Павло запальничкою підпалив фіранку і вийшов з будинку. Викрадені сумки заховав у кучугурі снігу в дворі.

Повертаючись додому, теща помітила полум’я. Їй удалося приборкати вогонь. Трохи оговтавшись, жінка виявила пропажу, про що повідомила працівникам Солом’янського районного управління внутрішніх справ столиці.

Звичайно, вона не відкидала думки про те, що це міг скоїти «улюблений» зять. Тому наступного дня завітала до нього з пляшкою горілки. Павло, трішки випивши, одразу ж у всьому зізнався.

Слідчий відділ Солом’янського районного управління за фактом крадіжки та підпалу порушив кримінальну справу.

Тетяна КОСИЧЕНКО, прес-офіцер ЦГЗ ГУ МВС України в м. Києві