Записуймося патріотами!

В Україні знову стартує перепис населення! Тільки тепер лічитимуть не всіх, а лише патріотів. З такою оригінальною ініціативою виступили Патріотична партія та Громадська Рада України.

Протягом року групи волонтерів опитуватимуть громадян, аби визначити, скільки ж у нас патріотів. У анкеті вміщено запитання на зразок: «Чи вважаєте ви себе патріотом України?» або «Чи готові ви вільний час добровільно присвячувати принесенню користі державі?» І вже є аж перша сотня респондентів.

Голова Патріотичної партії Микола Габер планує опитати не багато не мало, а 80 відсотків населення. І навіть обіцяє надіслати листи з анкетами Вікторові Ющенку та Юлії Тимошенко. Ще й наполягатиме на їхній відповіді.

Усіх патріотів внесуть до спеціального реєстру й створять книгу з їхніми іменами. А тим, хто не вважає себе патріотами, пропонують добровільно залишити Україну і виїхати до будь-якої іншої держави – хоч до Франції, хоч до Гондурасу. Причому за кошти свідомих українців, які скинуться на квиток.

Водночас Патріотична партія закликає повернутися в Україну всіх заробітчан, які нині перебувають за кордоном, а також діаспору. Останні мають неодмінно вкласти гроші в розвиток нашої держави. Але пан Габер разом із колегами-патріотами на цьому не спиняється. Далі – зміни до Конституції, аби визнати патріотизм основною державною ідеологією.