Килимок із прапором

На офіційному англомовному сайті пісенного конкурсу «Євробачення» www.eurovision.tv з’явилися сувеніри з синьо-жовтою символікою.

Придбати їх можна буде лише у квітні, а ось милуватися цими унікальними речами маємо змогу вже зараз. Сувеніри поділяються на дві групи: одяг та різні функціональні речі з милою серцю символікою. Серед одягу переважно футболки – їх ціна двадцять євро. Найактивніше рекламується помаранчева футболка з написом «Eurovision», всередині якого, у вигляді сердечка, синьо-жовте «v». З таким же логотипом можна придбати чашки, шнурок для ключів (лише п’ять євро), килимок для комп’ютерної «мишки». За бажанням, на сувенірі буде зображено прапор будь-якої європейсьої країни, а не тільки наш. Найдорожчий експонат – ділова чорна валіза за 35 євро. Найпафосніший сувенір – десятисантиметрова статуетка (на фото).

Крім того, в анонсі на цьому ж сайті сказано, що «Євробачення» в Україні стане  мікрокосмом нової структури світу. Його вплив буде помітним усюди: в аеропортах, готелях, клубах, поведінці українців, та, звісно, на сцені. Легше почуваєшся, коли знаєш, чого від тебе очікують.